-20 % az eliNeli termékekre! 🔥 Az "elineli20" kóddal 20% kedvezményt kap a legnépszerűbb márkánk termékeire, az eliNeli-re. Az akció 2024. március 3-ig vagy a készlet erejéig tart.
Vissza a boltba

Regisztráció

Reklamációs feltételek

 SÉRÜLT TERMÉK

 1. A csomagot nem vette át.

A csomag átvétele előtt gondosan ellenőrizze a termék csomagolását és állapotát. Amennyiben láthatóan sérült a csomagolás, kérjük ne vegye át a csomagot.

 1. Átvette a csomagot.

Sérülten vette át a csomagot? Az átvételtől számított 24 órán belül vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, a reklamacio@elisdesign.hu címen. Az e-mail tárgyába írja be, hogy „Sérült csomag” – és a megrendelés számát, valamint mellékletben küldjön fényképeket a sérülésről. A csomag töltelékanyagát ne dobja ki. Ha a sérült szállítmányt 24 órán belül nem reklamálják, a szállító nem fogadja el a reklamációt.

 

REKLAMÁCIÓ

 1. Vegye fel velünk a kapcsolatot a reklamacio@elisdesign.hu e-mail címen
 • Az e-mail tárgyába írja be a következőt: „Reklamáció – rendelésszám”
 • Szöveg:

„Jó napot kívánok, szeretném reklamálni a ……. terméket, melyet a …… rendelésszám alatt rendeltem. A reklamáció oka …….., ami látható a mellékelt fényképeken.”

 • Keresztnév és vezetéknév: ……..
 • Telefonszám: ….....
 • Mellékletben kérjük, küldjön nekünk fényképeket a reklamált termék sérüléseiről.
  1. A reklamációval foglalkozó munkatársunk két napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és megbeszélik a további lépéseket.
  2. A reklamált terméket gondosan csomagolja be – a csomagban lévő üres helyeket töltse ki papírral vagy más töltőanyaggal. A csomagot átvesszük Öntől, és átvállaljuk a szállítás költségeit. Ez nem érvényes az adásvételi szerződéstől való elállás esetén.
  3. 30 napon belül értesítjük a reklamáció eredményéről.

 

TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE 

Jótállunk az ELIS DESIGN termékeiért, és az Önök elégedettsége számunkra a legfontosabb. Ezért a szokásos 14 nap helyett, 30 napot kínálunk arra, hogy az átvételtől számítva visszaküldhesse a terméket. Választható BÓNUSZKÉNT kínáljuk Önnek a gondtalan termékátvételt közvetlenül az otthonából, egységes 1490 Ft/csomag áron. A terméknek eredeti csomagolásban sértetlennek, használatlannak kell lennie. 

 

 1. Írjon nekünk a reklamacio@elisdesign.hu e-mail címre, sokat segít, ha a következő mintát használja: 
 • Az e-mail tárgya: „Adásvételi szerződéstől való elállás – rendelésszám”
 • Szöveg:

„Jó napot kívánok, szeretném visszaküldeni a ……. terméke(ke)t, melyet a …… rendelésszám alatt rendeltem. A termék(ek) sértetlen(ek), eredeti csomagolásban és előnyben részesítem:

 1. termékátvételt nálam otthon, amelynek ára 1490 Ft/csomag
 2. a termék visszaküldését intézem egyedül

 

 • Keresztnév és vezetéknév: ……..
 • Telefonszám: ….....
 • E-mail: ….....
 • Cím: ….....
 • Rendelés száma: ….....
 • Rendelés leadásának dátuma: ….....
 • Kézbesítés dátuma: ….....
 • Ez(eke)t a terméke(ke)t küdöm vissza: ….....
 1. A reklamációval foglalkozó munkatársunk két napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és megbeszélik a  további lépéseket.
 2. A reklamált terméket gondosan csomagolja be – a csomagban lévő üres helyeket töltse ki papírral vagy más töltőanyaggal.
 3. Az összeget visszautaljuk arra a bankszámlára, amelyről a rendelést kifizették általánosan 14 nappal az adásvételi szerződéstől való elállás napjától számítva, de nem azelőtt, hogy az árut visszaszállították az eladóhoz és újra ellenőrizték - ld. ÁSZF. Ha az áru átvétele otthonában történik, a visszaküldési összeget lecsökkentjük a szállítási díj - csomag költségével, amely 1490 Ft. Ha a visszaküldött áru sérült, kopott vagy részben elhasználódott, az eladó a vevővel szemben jogosult az okozott kár megtérítésére. Ha a vevő az áruval együtt ajándékot is kapott, köteles ezt az ajándékot is visszaküldeni (lásd. ÁSZF).

Nem talált választ a kérdésére vagy további kérdése van? Állunk rendelkezésére a 0630 88 71 276 telefonszámon vagy az info@elisdesign.hu e-mailen.Oláh Gábor

az ügyfélszolgálat vezetője

 

„Lehetetlent rögtön, csodákat három napon belül.” :-)