Elkezdődött az ÁFA mentes nyári szobamánia! 🔥 Rendezd be a gyerekek álomszobáját ÁFA nélküli árakon! Válassz a címkével jelölt termékek közül, és írd be a kosárba a kódot: gyerekszobamania. Ezen kívül a 40.000 Ft feletti vásárlásokra ingyenes szállítást biztosítunk. Na és Árbajnokainkat se hagyd ki, most 60%-os kedvezménnyel!
Vissza a boltba

Regisztráció

Hogyan készítjük

 

Az ELIS DESING egy családi vállalkozás, amely átvette a minőség és a hagyomány visszatérésének jelenlegi növekvő tendenciáját. 2015 óta kínálunk stílusosan összehangolt termékeket, amelyek környezetbarát természetes anyagokból készültek, egyszerű, időtálló dizájnnal. Követjük Marie Montessori orvos és pedagógus üzenetét, és olyan termékeket készítünk, amelyek természetes kíváncsiságuknak és felfedezési vágyuknak köszönhetően, támogatják a gyermekek önfejlesztését. Az inspirációval teli, ösztönző környezet a kicsik számára a legjobb, amit adhatunk nekik. És hol máshol alakíthatnánk ki ilyen helyet, mint közvetlenül a gyerekszobájukban. Filozófiánk öt pillérre épül:  

MINŐSÉG

Tisztában vagyunk azzal, hogy a minőségi termékek előállítása időt és megfelelő feltételeket igényel. Európában gyártunk, nem elégszünk meg a gyors sorozatgyártással, amilyenek gyakran az ázsiai országokban zajlanak, és az ilyen termékek erkölcsi vagy környezeti szempontból sem elfogadhatók.

kivalo-minosegu-alapanyagokat-hasznalunk

Minőségi anyagokat használunk - rétegelt lemezt, amely megőrzi a fa szerkezetét, tömör fát, antiallergén textilt, ökológiai festékeket… A fatermékeknél többször lakkozunk és csiszolunk, nagy hangsúlyt fektetve a biztonságos, sima felületekre, egyenetlenségek és élek nélkül. Az egyes darabokat gondosan megvizsgáljuk, és a végső javításokat kézzel végezzük el. Minden terméket szeretettel, türelemmel és gondosan készítünk, mert ezeket az értékeket szeretnénk továbbadni a gyermekeknek, akik a játékainkat, bútorainkat és kiegészítőinket használják.

DESIGN

Szeretjük az átgondolt funkcionális egyszerűséget és a kellemes pasztellszíneket. Az egyes termékek összehangoltak, kiegészítik egymást. Üzletünk koncepciója az, hogy megkönnyítse a választását, és olyan inspiráló környezetet teremtsen, ahol a gyermekfelszerelés vásárlása öröm lesz, nem pedig az érzékszervei fárasztása.

atgondolt-design-es-pasztellszinek

ÖKO-BARÁT

Előnyben részesítjük a megújuló gazdálkodásból származó természetes anyagokat - különösen az FSC-tanúsítvánnyal rendelkező fát, amely ökológiailag kezelt erdőkből származik. Termékeinknek nem kell körbejárni a fél világot, valamint igyekszünk minimalizálni a műanyag részeket a csomagolásban is.

eco-friendly-elis-design

FUNKCIONALITÁS

Az állítható alkatrészeknek köszönhetően a bútor alkalmazkodik a gyorsan növekvő felhasználókhoz, a játékok olyan elemeket tartalmaznak, amelyek vonzóak a gyermekek számára minden korosztályban és fejlődési szakaszban, így gyermekkoruk során kísérik őket, és nem válnak csupán pillanatnyi szórakozássá.

OKO-novekvo-haziko-agy-feher-viasz-kivalo-minoseg

Montessori

Követjük Marie Montessori orvos és pedagógus üzenetét, és olyan termékeket készítünk, amelyek természetes kíváncsiságuknak és felfedezési vágyuknak köszönhetően, támogatják a gyermekek önfejlesztését. Az inspirációval teli, ösztönző környezet a kicsik számára a legjobb, amit adhatunk nekik. És hol máshol alakíthatnánk ki ilyen helyet, mint közvetlenül a gyerekszobájukban.

montessori-inspiracio-elis-design