Shopping weekend - különleges akció: -30% a kiválasztott termékekre, csak ezen a hétvégén! 🎉 Válassz a "Shopping weekend" kategóriából, és spórolj 30%-ot! Az akció 2024.05.26-ig érvényes.
Vissza a boltba

Regisztráció

5 tipp a Montessori hinta kiválasztásához | ELIS DESIGN

A fából készült Montessori hinták  választéka oldalunkon és azon kívül is növekszik. Összeszedtük az Önöktől kapott kérdéseket és leírtuk a legfontosabb szempontokat a kínálatunkban található hinták kiválasztásához.

Végül összefoglaltuk minden egyes hintánk előnyeit, amelyek több ezer gyermeknek okoznak nap mint nap örömet.

HOGYAN VÁLASSZUNK MINTESSORI HINTÁT?

A gyermek kora szerint? Esetleg a dizájn vagy a méret alapján? Kompatibilitás, micsoda? Színkombináció? Melyik a legmegfelelőbb hinta? Kicsit összezavarodik az ember, ugye? Megkönnyítjük a dolgát.
Összegyűjtöttük csapatunk tapasztalatait, az Önök reakcióit és a leggyakrabban feltett kérdéseket, és ezek alapján meghatároztuk azt az 5 paramétert, amelyekből kiindulhat a Montessori hinta kiválasztásakor:

 

1. a Gyermek kora alapján

A Fából készült Montessori hintákat általában egy éves kortól ajánlják. Ügyfeleink azonban tájékoztattak bennünket arról, hogy érdemes korábban (de később is) megvásárolni a hintát. A Montessori hinta egyben hangulatos bölcsőként is szolgál a legkisebbek számára (nézze meg a hinta párnákat), kis kúszó-mászók hídként használhatják vagy a bátrabbak akadálynak, amire felmászhatnak. De a nagyobb gyerekek sem hagyják a hintát a sarokban heverni és garázsként használják az kisautóik számára vagy "piaci pultnak, ami mögül árulják a friss élelmiszert", vagy egyszerűen csak lecsúsznak rajta és bemásznak alá. Ha úgy dönt, hogy megvásárolja az 5 az 1-ben Montessori hintánkat kétoldalú rámpával, akkor ez a készlet szó szerint hosszú éveken át fogja Önt és gyermekét szolgálni. Leteszteltük, hogy Önnek ne kelljen.

 

2. a hinta mérete alapján

Tudjuk, hogy itt mérlegelnek a legtöbbet. Egy vagy két gyerek fér el benne? Mekkora az ideális és univerzális Montessori hinta egy lakásban? És mi jobb, egy kicsi vagy egy nagy hinta?
Nem annyira bonyolult a dolog. Bátran merjük állítani, hogy a Montessori 5 az 1-ben hinta a legkelendőbb az univerzális mérete miatt, ami 85 cm hosszú, 39 cm széles és 39 cm magas. Szemrebbenés nélkül elbír akár negyed tonnát (nézze meg a képgalériánkat) és nem kell attól tartania, hogy a hinta elvesztené az alakját. Egy gyereknek ideális, de az Önök által küldött fényképekből tudjuk, hogy testvérek vagy a házi kedvencek is elférnek benne.

A SMILE 6 az 1-ben hinta 4 cm-rel szélesebb, és a speciális kétoldalú rámpának köszönhetően létrehozhat belőle egy asztalkát. Az 5 az 1-ben és a 6 az 1-ben közötti különbségek leginkább a dizájnban és a méretben rejlenek.

Ha szeretne könnyített változatú Montessori hintát, akkor tekintse meg az egyik legújabb termékünket, a Montessori hinta 5 az 1-ben LIGHT-ot, mely 12 mm-es rétegelt lemezből készül, a megszokott 15 mm helyett.
Ha egyenesen testvéri vagy akár szülői hintázásra vágyik, akkor a MAX sorozatú hintákat ajánljuk, amelyek két méretben, 100 cm és 120 cm változatban kaphatók. A legnagyobban a felnőttek is kényelmesen elférnek, már ha a gyerekek kölcsönadják nekik (vagy miután elaludtak). Ebbe nyugodtan lefeküdhetnek, feltehetik a lábukat és élvezhetik a gyengéd, pihentető ringatást.

3. Dizánj alapján

Ez az, ami teljes mértékben Önön múlik. A fogantyúkban lévő lyukak mérete, a keresztmetszete és mindenekelőtt a színváltozatok közötti különbségek nagy választási lehetőséget kínálnak. Ezek a legnagyobb tervezési különbségek.

Melyik Montessori hintát szeretné a legjobban a gyerekszobába és melyik illik a leginkább lakásba? Natúr fa, elegáns fehér, lágy pasztell, friss menta vagy a szivárvány játékos színei? Itt csak egy dolgot tanácsolunk: válassza ki azt, amelyik a legjobban tetszik.

4. Funkcionalitás/kompatibilitás alapján

A Montessori hintánkhoz rengeteg kiegészítőt is kínálunk. A párnáktól kezdve a teljes mászóka készletekig.

Javasoljuk, hogy tekintse meg a Montessori 5 az 1-ben hintákat kétoldalú rámpával kiegészítve. A hinták könnyen kombinálhatók a Pikler típusú háromszög mászókákkal és a labdamedencékkel.

A SMILE sorozat 6 az 1-ben hintáit kiegszítheti a multifunkcionális rámpával és székkel kiegészítve. A készlet asztalként és csúszdaként is használható, így valóban sok móka és felhasználási lehetőség rejlik ebben a termékben. Ezt azért érdemes megfontolni. Hol található a párna a SMILE 6 az 1-ben hintához? Hát itt.

A MAX sorozat hintái a legalkalmasabbak a hintázáshoz a méretük miatt, de tetszés szerint társíthatók a száraz labdamedencékkel (a gyerekek a fordított hintán lecsúszhatnak a medencébe), így a kétoldalú rámpa létraként vagy csúszdaként szolgál a fordított hinta tetején. Társítható a Pikler típusú háromszög mászókákkal és így egy egész játszóteret alakíthat ki a lakásban. A vendégnek leesik majd az álluk!

5. kivitelezés/felhasznált anyag alapján

Első a biztonság. Az 5in1 és 6in1 Montessori hintáknál ügyelünk a gondos kézi kidolgozásra. A hinták éleit többször, festés előtt és után is, kézzel csiszolják. Ez a megmunkálás összesen 80 méter kézi csiszolásnak felel meg.
Ha ennek ellenére valami nem felelne meg az elvárásoknak, keressen fel bennünket az info@elisdesign.hu e-mailcímen.
A MAX és eliNeli hinták gépi gyártással készülnek, de minden darabot ellenőriznek, mivel a gyerekek biztonsága az első.


EGYEDI VÁLTOZATOK PLUSZPONTJAI:

MONTESSORI 5IN1 HINTA

 • A mi bestsellerünk
 • Kézzel készített
 • Több éve mi magunk fejlesztjük, tökéletesítjük és teszteljük
 • Színváltozatok: fresh, mint (nem csak fiúknak) natúr/pasztell, fehér/natúr
 • Kompatibilis a többi termékünkkel
 • Terhelhetősége 250 kg

MONTESSORI 5IN1 LIGHT HINTA

 • Újdonság: 12 mm-es rétegelt lemezből (általában 15 mm-es rétegelt lemezből készülnek)
 • Kézzel gyártott
 • Natúr és egyedi színváltozatból választhat - nyári pasztell és pasztell
 • Kompatibilis a többi termékünkkel
 • Terhelhetőség: 100 kg

 

MONTESSORI SMILE 6IN1 HINTA

MAX 100 CM HINTA

MAX 120 CM HINTA

 • 2 gyermek és felnőtt is elfér benne
 • Natúr kivitelezés
 • A szoba domináns kiegészítője

ELINELI SZÍNES HINTA

 • Verhetetlen ár
 • A Montessori hinta funkcióját simán betölti
 • Különböző dizájn
 • Univerzális színes dizájn fiúknak és lányoknak

 

Hogyan rakjuk össze az ELIS DESIGN szivárvány hintát?

 

Szivárvány hinták változatossága:

 

Sikerült választani?

Ha még mindig mérlegel vagy lenne egy kiegészítő kérdése, keressen bennünket 0630 88 71 276-os telefonszámon vagy az info@elisdesign.hu e-mailcímen.
Köszönjük a figyelmet és kellemes huntázást kívánunk.