-20% a kiválasztott fajátékokra! ✨Válassz a megjelölt fajátékok közül, tedd őket a kosárba, add meg a fabolvagyok20 kedvezménykódot, és már meg is van a 20% kedvezményed! ✨ Az akció 2024.04.28-ig vagy a készlet erejéig érvényes.
Vissza a boltba

Regisztráció

Miért válasszuk az ELIS DESIGN-t?

 

Montessori-misszió-elis-design

Montessori misszió

A kínálatunkat egyesítettük egy tartalmas egésszé, ahol az egyes elemek ideálisan kiegészítik egymást. A célunk egy olyan teret kínálni a gyermekeknek, amely otthonos, biztonságos és szórakoztató egyben, ahol mindig van mit kipróbálni és megismerni. Az alapelemek elsősorban a motoros készségekre összpontosulnak, mivel a motoros tevékenység a legtermészetesebb módja annak, hogy a gyermekek felfedezzék a világot.

Montessori-misszio-jatekok

 

Termeszetes-anyagokat-hasznalunk-elis-design

Természetes anyagokat használunk

KÖRNYEZETBARÁT gondolkodás: Elsősorban természetes anyagokból készítjük a termékeinket, amelyeket környezetbarát módon dolgozunk fel, figyelembe véve a gyermekeink egészségét. A modern szoba elképzelésünk egy minőségi prémium házikó ágyon alapul, amely FSC minősítésű fenyőfából készül, a növekvő gyermekbútor-rendszer, természetes, puha és sértetlen textiltermékekből, amelyeket többek között a teepee sátraknál használtak, és nem utolsósorban játékokból, amelyeknél pasztellszíneket fával kombinálnak. Külön fejezetet alkot a Montessori programunk, amely támogatja gyermekeink megfelelő, természetes fejlődését. Ebbe a kategóriába tartoznak activity boardok, hinták és mászókák.

elis-design-Termaszetes-anyagokat-hasznalunk

 

Az-aru-visszakuldese-30-napon-belul-elis-design

Az áru visszaküldése 30 napon belül

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy működő vállalat legfontosabb részei az ügyfelek. Önök nélkül nem tudnánk megvalósítani az álmunkat egy olyan világról, ahol a természet, a kreativitás, a harmónia és a stílus uralkodik. Jótállunk az ELIS DESIGN termékeiért, és az Önök elégedettsége számunkra a legfontosabb. Ezért a szokásos 14 nap helyett, 30 napot kínálunk arra, hogy az átvételtől számítva visszaküldhesse a terméket. Választható BÓNUSZKÉNT kínáljuk Önnek a gondtalan termékátvételt közvetlenül az otthonából, egységes 1490 Ft/csomag áron. A terméknek eredeti csomagolásban sértetlennek, használatlannak kell lennie.

elis-design-Az-aru-visszakuldese-30-napon-belul

 

elis-design-Minoseg-garancia

Minőség garancia

A minőség és a gyermekek biztonsága a legfontosabb, ezért tesztelünk és folyamatosan tökéletesítünk minden terméket. Az ELIS DESIGN márkanév alatt kínált termékek Európában készültek, figyelembe véve a minőséget, a biztonságot, a designt és a funkcionalitást. Stratégiánk az, hogy ellenálljunk a kínai terjeszkedésnek, és első osztályú, tanúsított anyagokat használó gyártókat keresünk az EU-ból. A gyártásról a Hogyan készítjük című cikkünkben olvashat bővebben.

Minoseg-garancia-elis-design

 

Ingyen-kiszallitas-icon

ingyenes reklamáció

Amennyiben nem lesz elégedett a megrendelt termékkel, akkor elég tudatni velünk 30 napon belül, és mi elmegyünk érte az Ön otthonába, mindent gyorsan és gondtalanul intézünk. A termék visszaküldéséről és a reklamációs feltételekről itt olvashat többet. Amennyiben eláll az adásvételi szerződéstől, akkor a visszaküldés ára 1490 Ft/csomag.