-20 % az eliNeli termékekre! 🔥 Az "elineli20" kóddal 20% kedvezményt kap a legnépszerűbb márkánk termékeire, az eliNeli-re. Az akció 2024. március 3-ig vagy a készlet erejéig tart.
Vissza a boltba

Regisztráció

ELIS DESIGN és a minőség

Egyértelmű számunkra, hogy online vásárlás során hiányzik egy nagyon fontos szempont, ez a termék megtekintése és kipróbálása élőben. Mi alapján érdemes dönteni, ha webáruházban várásolunk?
Szeretnénk megkönnyíteni a dolgát. A termékeinket a minőségi szint szerint Basic, Premium és TOP kategóriákba soroltuk.

 

Mi alapján értékeljük a termékeket?
Megvannak a saját szabályaink. A legfontosabb szempontok számunkra a következők:

  • Valódi teszt saját magunkon (és a gyermekeinken)
  • Felhasznált alapanyag minősége
  • Kidolgozás minősége
  • Dizájn és tervezés
  • Élettartam és fenntar thatóság

Mielőtt egy termék felkerülne a webáruházba, a csehországi Brno melletti Kuřim városában lévő bemutatótermünkben alaposan leteszteljük. Bemutatótermünkben - ahol Önöket is szívesen látjuk - a prototípusokat és a kiállított darabokat minden gyermek és szülő kipróbálhat és használhatja. Tehát a termék maximális teherbírását és működését korrekt módon, több alany által, becsületesen teszteljük.

 

BASIC minőség ***

Megbízható és praktikus választás, amely nemcsak gyermekeinek, hanem pénztárcájának is tetszeni fog.

Egyszerű és funkcionális dizájn, biztonságos szerkezet és hasznos eszköz. Mindezt képviseli a BASIC kategória, amely teljesíti a legalapvetőbb küldetését - játszáson és mozgáson keresztül szerez örömet a gyerekeknek.

 

PREMIUM minőség ****

A prémium termékek ötvözik az alapos megmunkálást, minőségi anyagokat és az időtlen dizájnt. Ebben a kategóriában a hangsúly az összes fontos paraméter egyensúlyán van - röviden - a termék árának és minőségének ideális arányán.

 

TOP minőség *****

Fontos Önnek a valódi minőség és szereti a kivételes dolgokat? Az öt csillag alatt a legmagasabb besorolású, gyakran több éves fejlesztéssel és tökéletesítéssel járó csúcstermékünket találja, amely még a legigényesebbeket is lenyűgöz. Fenntartható termék, amely éveken keresztül jól fog szolgálni.

A TOP minőség garantálja az egyedi és részletes tesztelést, különleges tervezést, első osztályú anyagokat és európai gyártást. Mindent összevetve – ők a bajnokok.