Elkezdődött az ÁFA mentes nyári szobamánia! 🔥 Rendezd be a gyerekek álomszobáját ÁFA nélküli árakon! Válassz a címkével jelölt termékek közül, és írd be a kosárba a kódot: gyerekszobamania. Ezen kívül a 40.000 Ft feletti vásárlásokra ingyenes szállítást biztosítunk. Na és Árbajnokainkat se hagyd ki, most 60%-os kedvezménnyel!
Vissza a boltba

Regisztráció

Az ELIS DESIGN története

Üdvözlöm Önt at ELIS DESIGN webáruházában. Ezen az oldalon bemutatjuk az ELIS DESIGN rövid történetét, miért és hogyan alakult, honnan indult és mi a célja. Oláh Gábor vagyok, én szerkesztem a magyarországi e-shopot és én felelek a vásárlókkal való kapcsolattartásért is. Ha kérdésük lenne a rendelésük állapotáról vagy valamelyik termékről, ne habozzanak telefonálni a 06 30 88 71 276-os telfeonszámra vagy írni az info@elisdesign.hu e-mail címre.

 

ELIS DESIGN

Az egész 2015-ben kezdődött, amikor az új házba költözés után szerettük volna Eliška lányunk szobáját berendezni. Nem akartunk merész színeket és forgácslap szerkezetet. Éppen ellenkezőleg, lágy tónusokat, természetes anyagokat és a legapróbb részletekig kidolgozott bútorokat szerettünk volna. Akkoriban semmi ilyen nem volt a piacon, ezért úgy döntöttünk, hogy elkészítjük mi magunk. Az első termékkel, a teepee sátorral, egyszerű volt a dolgunk, mert kamatoztattuk családunk textilgyártásban szerzett 30 éves hagyományát. Bonyolultabb volt a helyzet a bútorokkal, kerestük a természetes anyagokat és a játékos dizájnt. Ez az elgondolás vezetett az asztalok és székek első változatának megvalósításához. Ezt követte a többi dolog.
A szoba kialakítása magával ragadott bennünket és nagyon gyorsan megszületett az ötlet, hogy egy alaposan kidolgozott dizájnú szoba megvalósítása valaki mást is érdekelhet. Így hát nekifogtunk elkészíteni az első terveket és felkeresni a gyártókat. 2017-re elkészültünk, elindítottunk az e-shopot és piacra dobtuk az első termékeket. Kellemesen meglepett vásárlóink érdeklődése. 2018-ban megalapítottuk az Elisdesign Kft-t


2019-ben összefogtunk egy Montessori játékokat gyártója, egy tapasztalt dizájnerrel és elkezdtük az edukatív termékek készítését a saját ELIS DESIGN márkánk alatt. Célunk márkánk minőségi termékeinek széles körű bővítése, a természet, a minőség, a dizájn, a funkcionalitás és a külföldre való terjeszkedés tekintetében. Jelenleg Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon vagyunk jelen.


2020-ban
 bemutattuk az edukatív gyerekszoba megoldást Montessori gyerekszoba néven - a helység, ahol a relaxációs az aktív rész találkozik. Összehangolva minden a legapróbb részletig. Úgy gondoljuk, hogy egy gyermek életének első hat évében az elmét ne terheljük le jobban, mint a kezet. És hol máshol alakítsuk ki a legjobb helyet gyermeke fejlődéséhez, mint a saját szobájában? "A gyermekek tanulmányozásából egyértelműen kiderül, hogy az elme fejlődése a fizikai aktivitáson alapul." Maria Montessori: Az elnyelő elme


2021-től
 termékeink egy nagy csehországi gyártócsarnokban készülnek, a legmodernebb gépek segítségével és a legjobb minőségű rétegelt lemezből. 2021 januárja óta kínáljuk ügyfeleinknek is a komplett testreszabott gyerekszoba megoldást, a tervezéstől a gyártáson át az összeszerelésig - Testre szabott gyerekszoba. Szeretnénk nagyobb mértékben terjeszkedni az európai piacra a saját ELIS DESIGN e-shopjainkon és a partnereinken keresztül.